O nas

Smo ekipa, ki vizije spreminja v resničnost. Verjamemo v timsko delo – tako med zaposlenimi kot tudi z našimi strankami. Na vsakem koraku natančno usklajujemo cilje in interese svojih strank. Poskrbimo, da podjetja in vodstvo od nas dobijo tako osnovne računovodske storitve kot tudi ključno vsebinsko podporo in svetovanje pri razvoju ter rasti podjetja. V prostem času pa vam z veseljem zmešamo najboljši smuti, vas povabimo na odličen izobraževalen dogodek, na nogomet ali polet s panoramskim letalom.
Naša vizija
FIN-Servis je sinonim za zaupanje in skupen uspeh. Razumemo preteklost, svetujemo v sedanjosti in ustvarjamo uspešno prihodnost.
Naše poslanstvo
Ustvarjamo najboljše celovite rešitve za uspešno in učinkovito poslovanje podjetij.
NAŠE VREDNOTE
Tradicija
Naša tradicija temelji na odgovornem odnosu, ki ga gojimo do strank in med seboj. Smo skrbni in proaktivno iščemo najboljše rešitve, ki jim stranke zaupajo.
NAŠE VREDNOTE
Odgovornost
Zavedamo se odgovornosti, ki jo prinaša naše delo. Ker nas vodijo poštenost, odličnost in znanje, stojimo za svojim delom. Na nas se lahko vedno zanesete.
NAŠE VREDNOTE
Odnos
S posluhom in predanostjo se posvetimo vsaki stranki posebej, saj nas vodi iskrena želja najti rešitve, ki so pisane na kožo podjetja.
NAŠE VREDNOTE
Skrbnost
Vsak primer natančno in skrbno preučimo, uporabljamo najbolj učinkovite postopke ter svetujemo na podlagi več kot dvajsetletnih izkušenj in znanja.
NAŠE VREDNOTE
Proaktivnost
Vedno smo na preži za najboljšo rešitvijo, še neizkoriščenim potencialom in nasploh najboljšim individualnim pristopom za vsako stranko.
NAŠE VREDNOTE
Zaupnost
Pri varstvu podatkov in diskretnosti ne sklepamo kompromisov. Z nami je vaše poslovanje varno in popolnoma zaupno.

7 razlogov, zakaj se pridružiti naši ekipi

Alen
Skrbnik strank

DINAMIČNO DELO

“Na FIN Servisu ni dneva, ki bi bil enak drugemu. Številni verjamejo stereotipom, da je delo računovodje dolgočasna igra s številkami, a to je daleč od resnice. Vsak dan prinese nekaj novega in najbolj sem vesel, ko vidim, kako naše delo obrodi sadove, in podjetja dejansko izkoristijo svoje skrite potenciale.”

Ana
Vodja pisarne

EKIPNI DUH

“Seveda imam rada svoje delo, a ljudje, s katerimi sodelujem, so tisti, zaradi katerih zjutraj rada vstanem. Ekipni duh, razumevanje in odprtost, skupne jutranje kave, šale in nasploh sproščeno okolje, kjer se vedno lahko zanesem na ljudi okoli sebe, so tisto, zaradi česar res rada delam tukaj.”

David
Poslovni analitik – računovodja

SKUPNE VREDNOTE

“Smo zanimiva in raznolika ekipa ljudi. Med nami so ljubitelji nogometa, pohodništva, smučanja, padalstva in kuhanja, a hkrati vsi govorimo isti jezik. Vodijo nas iste vrednote in odlikuje skrbnost. Od vsakogar se lahko česa novega naučim in res mi veliko pomeni, da se v ekipi dobro počutim.”

Andrija
Poslovni analitik – računovodja

NOVA ZNANJA

“Naši iskreni odnosi, tako v ekipi kot s strankami, so nekaj, kar ločuje to podjetje od drugih. A iskrena želja ponuditi najboljše ni dovolj za rezultate, zato res cenim, da imam v podjetju možnost razvoja, napredovanja in učenja. Tako smo lahko pripravljeni na izredne situacije, hitro zaznamo priložnosti v procesih in točke, kjer je potrebna izboljšava. To prinese rezultate, zadovoljne stranke in srečne sodelavce.”

Tomy
Poslovni analitik – računovodja

STROKOVNOST

“Smo tim z več kot dvajsetletno tradicijo in znanjem, hkrati pa tudi fleksibilnostjo, s katero se prilagajamo novim razmeram na trgu. Všeč mi je ta dinamika, nove ideje so namreč slišane, najde se čas za pogovor in vem, da se na sodelavce kadarkoli lahko obrnem za nasvet.”

Jure
Poslovni analitik – računovodja

FIN-Servis SMO LJUDLJE

Ljudje so pri nas na prvem mestu – stranke, partnerji in sodelavci. Znamo prisluhniti – tako potrebam naših strank kot en drugemu in to je ključni razlog, zakaj sem vesel, da sem del te ekipe.

Rok
Pripravnik

AMBICIOZNOST

“Del našega vsakdana so zanimive stranke in razgibani projekti. Vedno se najde rešitev za še tako zahteven izziv. Smo zagnani in ambiciozni, hkrati pa se znamo tudi skupaj pošaliti in poklepetati ob pijači po zaključenem delovniku.”

0 +
let
0 +
zadovoljnih strank
0 +
bilanc
0 +
obračunov plač
0 +
plačilnih nalogov

Naročite se na fine novice

Sledite trendom, novostim, priložnostim, finim brezplačnim dogodkom in našemu delu.
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.