FIN SERVISU so se pridružili štirje novi sodelavci

Mark, Maja, Ajdina in Dejan, dobrodošli!

Podjetju FIN SERVIS so se v zadnjih nekaj mesecih pridružili štirje novi sodelavci. V svojih timih skrbijo, da knjigovodstvo poteka nemoteno, poleg tega pa so tudi izjemno zanimivi sogovorniki. Zanimalo nas je, zakaj jih je pritegnilo pri računovodstvu, kaj imajo pri svojem delu najraje, ter kaj počnejo v prostem času. Odgovori so nas zelo presenetili, saj so njihove prostočasne aktivnosti vsaj tako pestre in raznolike kot njihove osebnosti. Zanima ji vse od raziskovanja filozofije do poslikave supergic. Preverite, kdo so naši novi zanimivi sodelavci!

FIM SERVIS RAČUNOVODSTVO

V ospredju sodelovanje

Mark je pomočnik v računovodstvu, ki se je pridružil petčlanskemu timu in je odgovoren za knjigovodstvo ter opravljanje drugih nalog. V podjetju FIN SERVIS mu je najbolj všeč profesionalnost, saj si med seboj vsi pomagajo, komunicirajo in si svetujejo. Zaradi tega je okolje v pisarni sproščeno in prijetno, saj vsak od zaposlenih ve, da si vsi, ne glede na nalogo, izziv ali oviro, stojijo ob strani. Mark si v prihodnje želi teoretično znanje podkrepiti s praktičnimi izkušnjami ter stopiti v svet financ. Za računovodstvo se je odločil, ker je ta panoga temelj vseh panog finančnega sveta in se tako želi seznaniti z njenim delovanjem in procesi.

Najbolj ga motivirajo novi izzivi, ob tem pa meni, da so njegova prednost številke, saj je bila matematika od nekdaj njegova strast. V prostem času izjemno uživa v raziskovanju filozofije in zgodovine ter se rad preizkusi v gastronomskih podvigih.

Zadovoljstvo strank izjemnega pomena

Maja se je podjetju prav tako pridružila kot pomočnica v računovodstvu v petčlanskem timu. S to panogo se je prvič srečala že v srednji šoli, in ker so jo vedno zanimale številke, se je odločila, da diplomira iz računovodstva. Pri podjetju FIN SERVIS najbolj ceni kolegialnost in dejstvo, da podjetje v ospredje postavlja zadovoljstvo svojih strank. Z delom želi usvojiti čim več znanja o računovodstvu, predvsem zato, ker ji omogoča golobji vpogled v podjetje in dodatno razumevanje njegovega poslovanja in izzivih, s katerimi se sooča. Sicer je Maja izjemno vztrajna in prilagodljiva, najbolj pa jo motivira novo znanje in pravilno opravljene naloge. Je mamica dveh nadobudnežev, ki se v prostem času ukvarja z unikatno poslikavo superg.  

fin servis računovodstvo

Skrb za zaposlene

Ajdina se je kot računovodski referent pridružila štiričlanskemu timu. Diplomo je opravila na Ekonomski fakulteti, in sicer iz smeri Finance in računovodstvo. Računovodstvo jo je zanimalo že od srednje šole, za kariero na tem področju pa se je odločila predvsem zato, ker vsa podjetja potrebujejo dobro računovodstvo. V podjetju FIN SERVIS jo je najbolj pritegnilo dejstvo, da je vsak novi zaposleni deležen uvajanja in da imajo zaposleni možnost napredovanja do samostojnega dela. Najbolj jo motivira to, da podjetje skrbi za zaposlene in da je tam prijazno ter profesionalno vzdušje. Je zelo delavna, želi se veliko učiti in svoji ekipi ter sodelavcem ponuditi podporo ter ob zahtevnih trenutkih tudi dobro voljo in energijo. Sicer je mamica, ki v prostem času na prvo mesto postavlja družino. Zelo rada se odpravi tudi na sprehod ali potovanje, prebere dobro knjigo ali se enostavno sprošča ob kuhanju.

Povezanost s sodelavci

Dejan se je pridružil štiričlanskemu timu, in sicer kot pomočnik v računovodstvu, kjer trenutno opravlja osnovne knjigovodske naloge, kot sta vnašanje prejetih in izdanih računov ter knjiženje bančnih izpiskov. Pred tem je več kot šest let delal na področju bančništva, kjer se je z računovodstvom srečal le bežno. Očitno dovolj, saj ga je to toliko pritegnilo, da se je odločil, da bo nadaljevanje svoje kariere posvetil prav računovodstvu. Pri FIN SERVISU ga je najbolj pritegnila povezanost s sodelavci, njegova proaktivnost in prilagodljivost pa sta pripomogli k temu, da se je tudi sam izjemno hitro povezal z ekipo. Z delom v podjetju želi nadgraditi svojo kariero, najbolj ga zanima priprava poročil o poslovanju ter področje davkov. Pri delu ga najbolj motivirajo izzivi ter pridobivanje novega znanja, v prostem času pa različne športne aktivnosti.

FIN SERVIS RAČUNOVODSTVO
FIN SERVIS NAJ SODELAVEC ROK ŠEŠKO

Vsak lahko vnaša podatke v računalnik

V FIN SERVISU vsako leto izberejo naj sodelavca in tokrat je naziv pripadel njihovemu finančno-računovodskemu referentu Roku Šešku. Z njim smo se pogovarjali o prihodnosti računovodstva, priložnostih in motivaciji. Vabljeni k zanimivemu branju!

Preberi
FIN SERVIS

Podrobno beleženje delovnega časa

V veljavo je stopil Zakon o evidencah na področju dela in socialne varnosti. Zakon prinaša novosti in odpira številna vprašanja, zato smo v nadaljevanju pripravili kratek članek, v katerem predstavljamo spremembe in predloge za njegovo implementacijo v prakso.

Preberi

Naročite se na fine novice

Sledite trendom, novostim, priložnostim, finim brezplačnim dogodkom in našemu delu.
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.