FIN VEČER z Željkom Ćurićem

V podjetju Fin-servis smo na dogodku FIN VEČER govorili o čustveni inteligentnosti kot skriti sestavini uspešnih poslovnih odnosov. O tem, zakaj je prepoznavanje in uporaba lastnih čustev ter čustev drugih pomembna veščina, nam je predaval priznani strokovnjak za poslovno psihologijo dr. Željko Ćurić. Čustvena inteligentnost je namreč ključna za uspešno poslovno sodelovanje in medosebne odnose, čustva pa so osnova motivacije vsakega posameznika ter uspešnega uresničevanja zastavljenih ciljev. Z edinstvenim humorjem in nezamenljivim pogledom na človekov eksistencializem nam je postregel igralec in voditelj Bojan Emeršič, manjkalo pa ni tudi oblice smeha. Zanj je poskrbela tudi učiteljica joge smeha Simona Krebs, ki je aktivirala našo kreativnost in nas opremila s tehnikami za razmišljanje izven običajnih paradigm. Odlično vzdušje so pričarali tudi izbrana glasba in pogostitev.

Oglejte si fotogalerijo dogodka (foto: Primož Bregar).

Računovodstvo svetovanje finservis

FIN SERVISU so se pridružili štirje novi sodelavci

Podjetju FIN SERVIS so se v zadnjih nekaj mesecih pridružili štirje novi sodelavci. V svojih timih skrbijo, da knjigovodstvo poteka nemoteno, poleg tega pa so tudi izjemno zanimivi sogovorniki. Zanima ji vse od raziskovanja filozofije do poslikave supergic. Preverite, kdo so naši novi zanimivi sodelavci!

Preberi
FIN SERVIS NAJ SODELAVEC ROK ŠEŠKO

Vsak lahko vnaša podatke v računalnik

V FIN SERVISU vsako leto izberejo naj sodelavca in tokrat je naziv pripadel njihovemu finančno-računovodskemu referentu Roku Šešku. Z njim smo se pogovarjali o prihodnosti računovodstva, priložnostih in motivaciji. Vabljeni k zanimivemu branju!

Preberi
FIN SERVIS

Podrobno beleženje delovnega časa

V veljavo je stopil Zakon o evidencah na področju dela in socialne varnosti. Zakon prinaša novosti in odpira številna vprašanja, zato smo v nadaljevanju pripravili kratek članek, v katerem predstavljamo spremembe in predloge za njegovo implementacijo v prakso.

Preberi

Naročite se na fine novice

Sledite trendom, novostim, priložnostim, finim brezplačnim dogodkom in našemu delu.
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.